Fietsleasing

/
Fietsleasing
Goed voor jou, goed voor onze planeet

Waarom een fiets leasen?

Roep aan alle filevermijders, auto-onderdanigen en vertraagde tramgebruikers: Maak gewoon de overstap naar fietsen naar het werk! Wat houdt je tegen? De belofte van een betere conditie? Het vermijden van vertragingen? Je zult snel wennen aan de voordelen van fit en stressvrij op het werk aankomen, dat beloven we.

Voor het leasen van een bedrijfsfiets kun je terecht bij Bikermat. Wij hebben een samenwerking met ‘Lease a Bike’.

Hoor ik hier enkel voordelen?

Effectieve voordelen voor jou als werknemer

  • Fietsers komen fris en alert aan op hun werk en ervaren verbeterde concentratie en prestaties.
  • Fietsen biedt ultieme flexibiliteit door het vermijden van files en gebruik te maken van uitgebreide fietspaden.
  • Bespaar honderden euro’s per jaar dankzij het ontbreken van parkeerkosten en brandstofuitgaven, terwijl veel werkgevers fietsvergoedingen aanbieden.
  • Fietsen draagt bij aan een duurzamere en leefbare stad door de milieu-impact van auto’s te verminderen.
  • Bij Bikermat kun je kiezen uit het volledige assortiment fietsen als bedrijfsfiets, aangepast aan jouw specifieke behoeften, inclusief bakfietsen, e-bikes, koersfietsen en vouwfietsen.
Fietsleasing bij Bikermat: de voordelen

Dit is waarom we meer en meer fietsen.

Waarom kiezen steeds meer mensen voor fietsen? Het antwoord is kort en krachtig: omdat je met de fiets sneller en goedkoper op je bestemming kunt komen dan met welk ander vervoermiddel dan ook.

Maar er zijn nog veel meer voordelen. Fietsleasing is niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Het zorgt voor minder drukte op de wegen, omdat er minder parkeerplaatsen nodig zijn. Bovendien draagt fietsen bij aan ontspanning, wat betekent dat je minder stress ervaart en voorgoed afscheid kunt nemen van files.

Als werkgever kun je deze voordelen aanbieden aan je werknemers door bedrijfsfietsen beschikbaar te stellen. Bij Bikermat kun je eenvoudig fietsen kopen of leasen voor je hele team. Of zullen we zeggen, voor je eigen “peloton”?

Kies uit gerenommeerde merken zoals Newlooxs, Batavus, Koga, XLC, en meer.

Ook voor de werkgever?

Effectieve voordelen voor de werkgever

Bedrijfsfietsen bieden aanzienlijke fiscale voordelen. De kosten van bedrijfsfietsen zijn volledig aftrekbaar, inclusief gerelateerde zaken zoals fietsenstallingen, kleedruimtes en andere faciliteiten ten behoeve van je fietsende collega’s.

Werknemers die regelmatig fietsen zijn over het algemeen minder vaak ziek, ervaren minder stress en hebben een verminderd risico op fysieke klachten.

In vergelijking met bedrijfswagens zijn bedrijfsfietsen kostenefficiënter. Ze bieden een duurzaam alternatief zonder hoge kosten.

Tijdens drukke verkeersuren in de stad kan een fiets vaak sneller zijn dan een auto, omdat fietspaden vrijwel nooit vastlopen.

Als je als bedrijf inzet op maatschappelijk verantwoord ondernemen, is er niets milieuvriendelijker dan het aanmoedigen van fietsende werknemers! Bij Bikermat ondersteunen we je graag bij het realiseren van deze doelstellingen.

Simulatie van jouw leasing?

Bereken hier jouw leasingbedrag met Lease a Bike. 

Bedrijfsfietsen bieden aanzienlijke fiscale voordelen. De kosten van bedrijfsfietsen zijn volledig aftrekbaar, inclusief gerelateerde zaken zoals fietsenstallingen, kleedruimtes en andere faciliteiten ten behoeve van je fietsende collega’s.