Over

/
Over

Bikermat is jouw vertrouwde partner voor fietsen en service.

Bikermat is een betrouwbare fietsenwinkel waar kwalitatief onderhoud van fietsen de hoogste prioriteit heeft. Met moderne diagnoseapparatuur en deelname aan erkende bijscholingen zorgen wij voor een feilloze service.

We hebben een ruime voorraad fietsgadgets om snel in te spelen op schade en de vraag naar extra opties.

Bij pech bieden wij de service om je fiets aan huis op te halen en weer terug te brengen na reparatie. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of persoonlijke aanpassingen, Bikermat staat klaar voor alle soorten fietsen. Met onze gezellige eenmansvennootschap, waar dialoog en respect centraal staat, zijn we al sinds 1940 actief in Nieuwerkerken.

Bikermat is jouw vertrouwde partner voor fietsen en service, ongeacht of je fiets oorspronkelijk bij ons is gekocht.

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +

Uw Vertrouwde Fietspartner

Met meer dan 80 jaar ervaring en een focus op kwaliteit, biedt Bikermat een klantgerichte en persoonlijke service voor onderhoud, reparaties en aankopen van diverse fietsen, inclusief een ophaal- en afleverservice bij pech. Klanttevredenheid en een snelle responstijd maken Bikermat de betrouwbare partner voor al uw fietsbehoeften.

Kwaliteit en expertise

Bij Bikermat staat kwaliteit voorop, met meer dan 80 jaar ervaring en een focus op topmerken, bieden ze een betrouwbare en deskundige service voor al uw fietsbehoeften.

Klantgericht en persoonlijk:

Bikermat creëert een feelgood hotspot waar dialoog en respect centraal staan, waardoor ze een persoonlijke benadering hanteren die voldoet aan de unieke behoeften van elke klant.

Snelle responstijd:

Met duizenden tevreden klanten en een snelle responstijd streven ze ernaar om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn, waardoor Bikermat een betrouwbare partner is voor al uw fietsbehoeften.

Volledige service:

Of het nu gaat om onderhoud, reparaties, aankopen of persoonlijke aanpassingen, Bikermat biedt een uitgebreide dienstverlening voor een breed scala aan fietsen, inclusief ophaal- en afleverservice bij pech.

Bikermat nieuwsberichten

Handige artikels over alles rond fietsen, trainen, voeding, kledij, sleutelen aan je fiets,...